Marosvásárhelyi Könyvvásár 2017

Ilyen volt a standunk körül, előtt, könyvbemutatóinkon a Rádióban és a Yorick Stúdióban, sárga bookartos lufiink egész vásárt behálózó varázsában. A fotókért hálás köszönet Molnár Ágotának, Tompa Enikőnek, Barbócz Zsoltnak és Szigeti Szenner Szilárdnak!

Molnár Vilmos A legfelső stáció című novelláskötetének bemutatója
2017. december 6-án – végre – a csíkszeredai közönség is megismerkedhetett Molnár Vilmos legújabb kötetével. A felolvasással, fuvolahangokkal gazdagított beszélgetést közel százan kísérték figyelemmel.

A „turné“ további állomásai Gyergyóditró (január 10.), Gyergyószentmiklós (január 18.), Sepsiszentgyörgy (január 31.), Gyergyószárhely (március 16.), Székelyudvarhely (április 10.) és Székelykeresztúr (április 12.) voltak.

A kötet már a könyvesboltokban, de beszerezhető a szerkesztőségünkben és megrendelhető honlapunkon a Kapcsolat menüpontban. Minimál meséi a Marosvásárhelyi Rádió jóvoltából hangoskönyvként is elérhetők.

Gratulálunk a szerzőnek, várjuk a folytatást!
Kántor Lajos–Láng Gusztáv Száz év kalandjának bemutatója Kolozsváron
Kiadónkat ért nagy megtiszteltetés Kántor Lajos–Láng Gusztáv Száz év kaland Erdély magyar irodalmáról (1918–2017) című nagyszabású négykezes irodalomtörténeti tanulmánygyűjteményének gondozása. A 2018. április 12-i kolozsvári bemutató a 2017-ben elhunyt rendkívüli irodalomtörténész, Kántor Lajos emléke előtti tisztelgés jegyében zajlott.
2018-as könyves fórumok: Csíkszeredai Könyvvásár, Budapesti Ünnepi Könyvhét
2018 első felében a Csíkszeredai Könyvvásáron, egy igen színvonalasra sikerült szemlén (május 10–13.), és a már nagy hagyományokkal rendelkező 89. Ünnepi Könyvhéten, Budapesten (június 7–11. között) ismerkedhettek az érdeklődők kiadányainkkal.