Március 27. a színház világnapja. Ezért a héten a Bookart Kiadó Tompa Gábor rendezőnek, a kolozsvári színház igazgatójának magyar és angol nyelvű kötetét ajánlja az érdeklődő olvasók figyelmébe.

A címke-függöny. Tompa Gábor színházi magánszótára interjúkból összeállított válogatás, mely címszószerűen tárgyal színházi, tágabb művészeti-kulturális és egyetemes emberi kérdéseket, legyen az Hamlet-rendezés, a színházzal szemben támasztott közérthetőség-igény vagy a korunkban az önálló személyiséget érő kihívások. A könyvben egy jól kipróbált színházi ember és gondolkodó szólal meg, okosan, érdekesen, betekintést engedve e különleges világba és gondolkodásmódba, olyan technikai kérdésekről is, mint hogy miért fontos pontosan fordítani a Shakespeare-szövegekben található szitkokat.

If you are interested in reading English books, you may get the English translation az well, Gábor Tompa’sLABEL CURTAIN. A PRIVATE THEATRICAL DICTIONARY.

címke-függöny és a label curtain március 26. és április 1. között fél áron: 15, illetve 13 lejért kapható a szerkesztőségünkben vagy a Kapcsolat menüpontban való rendelés esetén.

címke-függöny adatlapja >> 

label curtain adatlapja >>